PURINA - Агрокорм

Комбікорм, БМВД, ДМВ, Премікси.

Соус Песто Rosso Goccia d'oro - соус Pesto з томатами - 0,13 л. (ІТАЛІЯ) - ОРИГІНАЛ

Код товару: 8003250000730
Скидка -40%
Наявність:
В наявності
Ціна:
83,00 грн. /шт 50,00 грн./шт
  


Соус Pesto Rosso походить з північної Італії, з регіону Лігурія, в основному — з Генуї. Вважається, що песто відомий ще з часів Римської імперії, проте перше документальне свідчення про приготування такого соусу відносять до 1865 році.

Соус Песто Россо — італійський соус на основі томатної пасти готовий до вживання. Особливо смакує з макаронами, підійде також для інших страв з курки, риби, а також для приготування різних соусів.

Вага: 130 г.

Склад: томатна паста (35 %), соняшникова олія, вода, горіхи кеш'ю, сушені томати (5 %), сир Пекоріно Романо, сир Грано Падано (у т. ч. консервант лізоцим), базилік (4 %), сіль, часник, чилі, регулятор кислотності.

Вміст солі в продукті 2,1 %.

Енергетична цінність: 100 г містить: 1350 кДж/ 320 ккал, білки 5,5 г, вуглеводи 6,5 г, жири 3.

Також ви можете купити Оливкову олію та інші продукти компанії Goccia d'oro.

Гуртом і в роздріб. ПП офіційний імпортер оливкових олій і інших продуктів "Goccia D'oro™" в Україні. Доставка по Україні будь-якою службою доставки або іншим способом.

Готові обговорити з вами умови співпраці. Доставка продукції до складу партнера безкоштовна при покупці від цілої палети!

Шукаємо територіальних представників по Україні.
  • Дата публікації: 19.07.2022
  • Виробник: Goccia d’Oro
  • Тип: Соусы на томатной основе
  • Упаковка: Стеклянная банка
  • Вес, г: 190
  • Объем, мл: 130

Оплата та доставка

Варіанти доставки
  • Новая Почта
  • Самовывоз
  • Укрпошта 20 грн за 30 кг
  • Повернення і обмін Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.
Варіанти оплати
  • Безналичный расчёт
  • Предоплата